GOD MORGON

Nu sitter jag pigg som alltid, med fukosten och datorn i knät i Nicklas soffa. Idag ser det ut fäljande, pluggande, fika med Amanda och ännu mera pluggande. Men fika med Amanda låter dock väldigt mysigt! Måste hinna träffa denna söta flickan innan hon beger sig ut på sitt Asien-äventyr i tre månader.

Igår var en mysig dag! Först efter vi vaknat och fixat i ordning oss åkte vi till backaplan och kollade lite innan vi mötte upp Malin där, efter det så hämtade vi upp min hårddisk innan vi åkte hem till Danielsson.
Där blev det soppa, första gången i Nicklas och Malins liv som de smakade på sin fars mat. Men han lyckades förvånandsvärt bra. :)
Angående hårddisken, Gud va glad jag är! Pärlan Andreas hade lyckats rädda allt, verkligen allt! Alla semester bilder, alla gamla skolarbeten, filmer, osv osv. Allt från år 2000 fanns på den, jag är verkligen tokigt glad! Det var för drygt två månader sedan då jag och Nicklas var och åt middag med Victoria och Niclas(Linnarsson) och hans bror Andreas som han erbjöd sig kolla på min krashade hårddisk och sa att om något kan räddas så jag kan rädda det. Otroligt tacksam, får komma på vad jag ska ge som tack bara.



Nej nu ska jag börja läsa kapitel tre och fyra i Mikron. YEY!


Hej och hå

Nu var det redan lördag och jag sitter här med Nicklas i min soffa. Jag har precis gjort klart en webbföreläsning jag började med i onsdags med en smoothie i handen och han sitter och spelar sitt otroligt roliga spel WOW.
Vi hade en super trevlig kväll igår hemma hos Stian och Malin som bjöd på tacos, Let's dance och Singstar i mängder! Till och med Nicklas sjöng! Otroligt, jag tror han sjöng mer igår än jag hört honom sjunga sammanlagt de tre senaste åren!

   
Stian tar i för fulla halsar. Malin och Stian. Jag och Nicklas. Jennie sjunger och är glad.

Det blev även två till arbetsdagar denna veckan! Det är verkligen hur roligt som helst, även om vissa barn kan vara lite jobbiga ibland så är dom ändå så underbara! Jag var på samma avdelning både igår och i torsdags och det var härligt, för då hinner ju barnen känna igen en lite och så. Var även över på den andra avdelningen som jag var i tisdags en stund igår och pratade och alla barnen kom fram och ville ge mig en kram! Mys mys! Igår bjöds det även på ananaspaj och även lite presenter från Nicklas moster Lotta som dom köpte i Thailand över jul. Jätte fina Calvin Klein underkläder till oss båda, en tshirt till Nicklas och en söt mobilstrumpa till min mobil. Tackar tackar
Det var jätte roligt igår när jag skulle natta alla 13 små barn efter lunchen igår. Det blir ju att man sätter sig mellan två, klappar och myser med dom tills dom somnat och sen tar man nästa. Igår när alla hade somnat, utan en söt liten kille så var det ju bara till att lägga sig bredvid honom. Men han vägrade verkligen somna! Vi låg och pratade Nemo och allt möjligt, efter ungefär en timma senare och han fortfarande vägrade somna sa han åt mig, Nej, Emma, nu får du faktiskt gå ut. Så, det var bara till att gå ut och känna sig lite skamsen. Det var världens liv på eftermiddagen och när Malin skulle gå vid 4 och lämna mig själv med de sista 9 barnen så var det verkligen som värst! Men duktiga Emma fick alla små barn att sätta sig tysta och stilla i soffan och lyssna på Knacka på- boken. Var otroligt stolt när föräldrarna kom en efter en och alla barnen satt helt lugna och skrattade så där sött som bara småbarn kan göra. Nöjder.

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från den föregående veckan, bla från den otroligt fulla bilen jag och pappa satt intrycka till i förra lördagen!
   
   
Mer bilder får det bli någon annan dag.

Njut av helgen!
Nu ska jag och Nicklas gå ner till Loppes och köpa Coca Cola inför hockeyn och kvällen.
Det blir nog en ganska lugn kväll skulle jag tro, men det behövs det med!
Emma ♥

GÖTEBORG

Hjälp va tiden går fort! Det är redan onsdag och jag har varit hemma i en halv vecka.
Jag kan väl inte säga att jag hunnit plugga så himla mycket men jag försöker! I lördags var det kaos väder första biten ner till Stockholm, allt var bara hel vitt! Körde i 60 på 120 vägen där ett tag, men sen blev det bättre! Lördags morgonen var kanske kaotisk överlag får jag väl säga. Pappa började med att lyfta ner de flesta kartonger och så ner för trapporna dit vi tänkte köra in bilen och jag var uppe och torkade av det sista allt eftersom alla saker försvann ur rummet. När jag sedan trodde pappa var på väg ner till bilen så skulle jag stå där nere och vakta sakerna tänkte jag, så jag tog med mig lite sopor som jag gick och slängde. Väl där nere så kom inte pappa utan jag blev utelåst i typ en kvart, 20 minuter innan pappa började ropa efter mig och undra vart jag tatt vägen. Där nere stod jag, precis utanför soprummet med massa läskiga ljud där innefrån, var beredd att springa allt va jag hade ifall det skulle komma ut någon, utan mobil i bara tshirt och mjukisbyxor! Men jag blev som tur räddad!
När bilden väl var på plats och vi lyft ner det sista så blev bilen otroligt otroligt full! Helt galet att vi fick plats med så mycket som vi fick. Efter att jag dragit fram passagerarsätet så långt det bara gått, hält ut hela min blåa IKEA-kasse med alla mina kläder och knött in dom där det fanns lite, lite plats kvar så var det en flyttkartong, en papperskorg och en golvlampa kvar som fick lämnas kvar. Tog ju självklart ut det viktigaste ur kartongen men det var ändå ett par stövlar och en handväska som fick åka ner i tippen. Inte alls roligt!

Väl hemma i götet var det bara till att byta om, sminka sig och sätta mig i den knökfulla bilen igen och köra ut till Nicklas. När jag kom dit var Elin, Krille, Daniel, Victoria, Linnarsson och självklart min Nicklas där och hade dukat fram en super god tacos! Mumma var det och super mysig kväll! Tack så jätte jätte mycket!

I söndags så var det att åka hem för att börja packa upp allt, mamma och Nicklas var helt förvånade över att allt överhuvudtaget fått plats i mitt lilla rum på 15kvm men det gjorde det utan problem!
Mitt rum hemma blev jätte fint! Dock står det kvar lite saker som fotöljen ute i förrådet men det får jag ta tag i någon dag! Mamma har ju varit super snälla bästa mamma och städat och skurat mitt rum nu när jag varit uppe i Gävle, till och med möblerat om!

I måndags satt jag hemma och pluggade och pluggade Micro, jag kom hela 20 sidor. Men det är fan inte lätt att läsa allt detta på engelska när man inte alls är van! Tyda.se är min bästa vän om dagarna! På eftermiddagen mötte jag upp Victoria och lilla Oscar utanför dagiset och följde med dom hem för att leka! Super mysigt! Sjöng Pippi med pippihåret och pippiskorna på och hela fadderutan! Sen åkte vi hem till Nicklas där vi mötte en lite halv irriterad Dennis, deras vatten hade nämligen frusit! Inte alls roligt! Så det blev till att åka hem till mig igen.

Igår var jag och jobbade mellan 9.00-17-30! Jätte roligt och jätte mysigt var det! Vi var ute och lekte i snön på morgonen innan hela snökaoset kom och sen var vi inne och lekte lite allt möjligt under resten av dagen! I slutet hade jag hela avdelningen för mig själv och det gick super bra! Jag hoppas verkligen jag inte fick någon döskalle som Nicklas moster Lotta säger och att de vill att jag ska komma igen!

Idag var jag uppe tidigt och började plugga, men sen efter att jag pratat med mamma i telefon vid halv 10 tiden måste jag somnat, för när Nicklas ringde mig vid halv 12 låg jag och stensov. Inte bra alls! Så nu har jag ätit lunch och ska börja plugga på som tusan igen!
Jag har tyvärr inte min kamera här så jag kan inte lägga upp några bilder från i helgen, men det kommer i morgon skulle jag tro.
Hoppas ni har det bra allihopa!
Emma ♥


RSS 2.0