Finsittningen

Våra glada överfogdar

  
    

1, Angelica och till tjej som jag inte minns namnet på. 2, Förrätten. 3, Sara och Emelie.
4, Jag och min nya kompis Sofia. 5, Snälla Karin som hjälp mig med allt innan jag kom upp. 6, Lukas och Rikard från Tjörn.


Kvällen började med att jag sprang hem till Sofia efter min föreläsning och började göra i ordning oss. Vid halv 6 eller nåt tog vi taxin till de andra i vårat lag som hade förfest hemma hos Kattis "K2". Strax innan 7 samlades alla n0llor och fogdar utanför studentkåren för finsittningen. Vid 7 kom överfogdarna i en stor vit limosin och alla började släppas in. Toa och köpa dricka i pauserna annars var det sitta på sin stol som gällde. Till förrätt fick vi pestomarinerade kycklingspett, varmrätten bestod av pepparstek, basilikasås och potatismos och till efterrätt fick vi sådär god chokladpudding.
Efter detta blev det "mellanfest" på Midgårn (ett studentboende precis bredvid skolan). Sen var det tillbaka till kåren och så var det fest för alla. En himla trevlig kväll. 

 ♥ Emma


Välkomna till Gävle

Som ni vet har jag flyttat till Gävle, ett litet rum på 15kvm i en studentkorridor. 
När jag skrivit på hyresavtal och fått mina nycklar åkte vi hit på måndagen, korridoren luktade skräp och såg förfärlig ut. Sen kom vi in i mitt lilla vita rum, måste säga att vi var väldigt tveksamma.
Men med mammas och pappas hjälp har det blivit jätte fint. Hela rummet är i lila, grönt, svart och vitt. Massor av bilder och ljus. Trivs jätte bra, speciellt med 13 minuter promenad till skolan och utsikt över H&M och et köpcenter som är lika stort som Frölunda torg.

             

Fram tills i fredags har det varit n0llning, men nu är jag en stolt etta. Kommer lägga upp lite bilder från finsittningen i fredags senare. Även om Kung (mitt lag) kom sist, hade vi himla kul. Vinet i vinbrännbollen var väl lite tveksamt, men annars!

Idag har jag ÄNTLIGEN läst klart mina 100 sidor i Affärsredovisnings boken och efter det unnade jag mig en tur på stan. Hittade ett helt köpcenter som jag inte sett förut. I stort sätt alla affärer finns här, förutom Monki och Zara, men dom får jag gå till när jag är hemma i Göteborg eller hälsar på hos lillebror i Örebro. Det blev tyvärr inte ett par jeans, men hittade ett par snygga ljusa jeansleggings som jag nog ska köpa imorgon efter föreläsningen.

Schemat för veckan:
Tisdag - Affärsredovisning 13-16
Onsdag - Affärsredovisning 13-16
Torsdag - Ledarskap 13-16

Hoppas ni har det bra där hemma! Saknar er.  ♥

RSS 2.0