Dan före dan före doppare dan


Här sitter jag djupt inskjunken i Nicklas stora soffa med Våra Bästa år på tv och tittar. Sist jag och Malin var hemma samtidigt satt vi och tittade på det flera morgonar i sträck. Helt galet ändå, det är ju verkligen inte särskilt bra men man vill ändå se. Snart kommer pappa och sjuka lillebror hit och hämtar mig, himla himla snällt av dom för det är inte speciellt kul att ta sig härifrån med buss inte.

 
I Lördags var det lillajulafton med Nicklas mammas sida av släkten, det var lika trevligt som vanligt och kvällen tog slut vid 2. John hade hittat på lika sjuka och roliga lekar som vanligt!
Hjärtekrossaren - knäck så många peppakakor i 3 delar som möjligt på 10 försök.
Tomteglupsk - stoppa in så många skumtomtar som möjligt i mummen (Maria 22 st, Nicklas 20st, jag 16st och Anna 15st)
Knäcke...  - gör ett så högt torn som möjligt med två paket knäckebröd
Blindskottining - med sked och ögonbindel, lyft bomullsbollar från en skål till en annan på 10 försök.
Luft pingis - pingis match men med munnen istället för med rack
Final, 2009 quiz

Söndagen bestod av julmys med stora familjen. Först var det promenad ute i kylan på morgonen. På eftermiddagen blev det julbak, glöggpaus, spela mammas nya sällskapspel, klägranen och pynta resten av huset och kvällen slutade med en underbar middag! Jag och mamma återskapade en av våra middagar från när vi var uppe i Stockholm, lammrack med vitlöksmarinerade portobello svampar, portvinsås och potatisklyftor! Det är lätt min nya favoriträtt! Så himla sjukt gott är det!

Måndag var det igår och då var det leka med älsklings pojkarna på andra sidan gatan hela förmiddagen! Vi var ute och byggde snölycktor och åkte pulka/snowracer och hade jätte mysigt verkligen! Sen åkte jag och pappa för att lämna Totte och köpa lite fler julklappar. Tyvärr var en av de butiker jag tänkt köpa en i, nerlagd. Så det blev inget med det, hatar när man måste tänka om.

Idag är det ju tisdag och jag vet inte riktigt hur dagen ser ut, antagligen ska jag och pappa åka och lämna alla Tottes julklappar hos honom så att vi kan öppna dom på julafton.
Och ikväll blir det julmidag hos familjen Danielsson.

bilder kommer sen
Emma ♥

8

Nu var jag tillbaka på mitt lilla rum. Stod och väntade på Benny och Madde i en halvtimma efter tentan men dom kom ju aldrig så jag bestämde mig för att gå. Blev klar klockan 11 redan, 2 timmar innan beräknat och tåget går ju inte fören 14.14 så jag har nu 2 timmar på mig vilket faktist är ganska skönt. Jag brukar ju alltid få stressa ihjäl mig ju! Nu ska jag äta, packa min ryggsäck med datorn och allt i som vanligt och sen funderar jag faktisk på att gå ner och se om nån frisör har en tid för mig att toppa håret. Lite tidsfördrivt sådär. Skulle vekligen behöva få dom slitna topparna bort klippta.
Vi får väl se hur mycket tid jag har, jag som är så tidsoptimistisk av mig.

Tentan gick för övrigt väldigt bra tror jag, bara en fråga som var 1,5 poäng som jag var lite fundersam över och sen har jag säkert inte hänvisat till litteraturen tillräckligt eller på ett tillräckligt bra sätt tror jag. Men 18 poäng av 30 ska jag bannemig få!

GOD JUL PÅ GÄVLE !
Kommer säkert inte skriva så mycket nu över jul heller så god jul på er som läser som inte kommer träffa mig hemma i Göteborg!

Mindre än 12 timmar kvar

Godmorgon gott människor!
Nu sitter jag här, ny duschad, ny sminkad, nästan klar packad (haha), redo inför tentan, tittar på Vakna med the Voice och färdig städad inne i badrummet. Till och med ätit frukost har jag hunnit göra! Nu tänkte jag klä på mig, har 2 strumpbyxor och ett par långkalsonger på mig. Helt galet! Det är -20 grader ute!
 
Snart blir det ut i kylan!
Önska mig lycka till och håll era tummar för mig idag!
Emma ♥


23


Väskan är packad, till max. Jag som tänkte vara lite käck och ta med mig lite sommar kläder hem för att få lite extra plats i garderoben. Men icke! Fick med mig nån kofta typ. Garderoben är i stortsätt tom, extra skorna är med, jacka, träningskläder och rubbet. Jag tänkte jag skulle få träna lite med min mamma nu när jag är hemma om hon tillåter och är villig att betala för det? Ska bli härligt att få köra lite äkta spinning/core eller kanske till och med lite spinning/cirkel. Skulle faktiskt behöva lite styrketräning och få lite mer arm muskler och så.

Nu får det bli lite mer plugg, har tre till gamla tentor jag vill gå igenom igen innan det blir dusch och städa badrummet nu innan jag åker. Sen blir det läggdax och peppning innan tentan imorgon bitti 9-13 yey! Tåget går 14.14 så har faktiskt tid på mig för en gångs skull, tror dessutom inte att jag kommer att sitta hela tenta tiden.

Emma ♥

   

Här är alla bilder jag skrev ut igår med, älskar verkligen min Canon skrivare. Bilderna blir super super bra!


KÄRLEK


26

Inte alls kul och plugga.
Vill verkligen bara hem nu! Man kan ju tro att det ska vara lättare att åka upp och veta att man ska åka hem snart igen,, och det är självklart att det är, på ett sätt. Men jag är fortfarande ifrån allt och jag är fortfarande helt själv. Varje gång jag åker upp så gör det ont i hela mig och det är så himla svårt att säga hejdå till alla gång på gång. Jag fick svar från studentkåren idag med att det inte går att få nån annan lägenhet genom dom för att det är så många som står i kö och det är många som har samma problem som jag och inte trivs. Allt är fullt fram till sommarn eftersom det även kommer nya studenter till våren. Så nu blir det nog att försöka se om jag kan ändra till distans till våren och prova på det. Vill inte vara här uppe längre.

Istället längtar jag efter sommar med sol och ännu mera vinter med snö.



31

Hemma efter en lång och tråkig föreläsning i ekonomisk styrnig. Nu ska jag vila nån timma, äta lite lunch och sen blir det super super plugg! Herregud hur ska jag ta mig igenom allt detta igen. Men det är bara att kömpa! Jag, Madde och Benny satt kvar lite i skolan förut och pratade lite om tentan och gick igenom lite frågor och så och det kändes ändå ganska bra. Vi kunde alla det mesta så jag tror egentligen inte att det var några problem.

Hoppas ni får en bra eftermiddag!
IMORN SKA JAG HEM!
Emma ♥

Onsdag kväll

Haha va lustigt det blev nu, precis så heter en novell jag skrev förra veckan ju. Pluggniningen för idag är ialla fall klar nu. 21 sidor inklusive en innehållsförteckning på en sida. Allt är utskrivet och för första gången lyckades jag på rätt sätt med dubbelsideutskrift!  Imorn blir det läsning läsning och åter igen läsning, efter föreläsningen i Ekonomiskstyrning vi har på förmiddagen. Nu har jag även satt bilder på utskrift i min underbara fotoskrivare som bl a mormor ska få i julklapp. Jag passade även på att lägga några bilder från min och Nicklas Kroatien resa som jag tänkte sätta in i våran lilla bok om allt roligt vi gjort tillsammans. Kan inte förstå att vi varit tillsammans i över två år! Helt sjukt lång tid, det är mer än 10 % av mitt liv. Galet!
Tog ännu mera bilder på snön förut när jag var ute i Boulongen! Hoppas ni inte blir trötta på det, men jag fullkomligt ÄÄLSKAR snö! Och ni där hemma som inte har lika mycket får väl passa på att njuta och önska.
  
Nu ska jag försöka sova och vara utvilad imorn inför en ny lång dag bestående av plugg.
God natt!
Emma ♥


ÄNNU MERA SNÖ

Typiskt att precis när jag bestämt mig för att ta en paus och gå ut och ta en promenad i all mysig snö och göra ett nytt försök att gå och handla så börjar det snöa massa igen! Men så får det bli, vill ju gärna komma ut nu när det är ljust vilket det bara är i max en timma till. Lite panik har jag med för jag kom nyss på att det faktiskt bara är imorgon och idag kvar att plugga inför tentan! Känns som veckan precis börjat och egentligen är det ju onsdag eftermiddag!! Tänk va tiden går snabbt!
12 sidor har jag skrivit nu sammanlagt och det är 4 föreläsningar kvar att sammanfatta tillsammans med boken så det är bara att köra på efter promenaden!

Hörde förresten att det ligger lite snö hemma också! Underbart! Men ingen snöstorm på fredag för jag vill få komma hem och inte fastna på tåget någonstans. Då får min snälla lilla pojkvän köra upp i sin nya tuffa bil och hämta mig har han sagt! Himla snällt!

Emma ♥

God morgon

En hungrig och pigg Emma sitter nu på sin säng med massor av papper runt om kring sig och försöker få till en bra sammanfattning. Började för en halvtimma sen eller nåt, men nu börjar jag bli fruktansvärt hungrig och vet inte riktigt vad jag ska äta. Frågan är om jag ska orka klä på mig ordentligt och gå ner och försöka göra ett nytt försök att handla lite mat eller om jag ska gå ut och göra en macka med lite messmör eller nåt på. Tror dock att det lutar mot det sista alternativet och att jag går ner på stan och handlar lite senare idag.

Fick en sån fin film fårn min lillebror förut som visade hur mycket snö det var ute! Allt var vitt och jätte mysigt! Jag har ju inte den utsikten direkt, utan jag ser ju ut över ett pakeringshus/stan och en väg så jag ser ju inte om träden är helt vita osv. Kanske kan ta en promenad senare och gå igenom Boloungen och se hur det ser ut där inne i parken.

Ha en underbar dag!
Nu är det bara 54 timmar kvar tills jag står på Göteborgs mark igen!
Emma ♥

BOCKEN


TISDAG

Det blev en snabb sväng på stan och sen fick jag för att handla lite middags mat men då skulle tydligen handelsbanken ha nåt dumt problem 5 minuter innan allt stängde!
Jag hatar att stå i kassan och så säger den dumma maskinen att köpet medges ej! Så himla pinsamt! Det är ännu jobbigare när man vet att man ska ha pengar på kortet! Så jag bad honom hålla kvar kassen och låta mig springa bort till bankomaten och se om jag kunde ta ut pengar istället, men där fick jag veta att det var nåt fel på banken. Så jag tänkte vara snäll och gå tillbaka och säga att det var nåt problem med banken och erbjuda mig att gå tillbaka med de få varor jag tänkt köpa eller nåt men då hade han redan bett någon ställa tillbaka allt! Tänk om jag fått ut pengar och kommit tillbaka och han sagt att han inte trodde jag ksulle komma tillbaka eller nåt! Jag hade blivit så himla förbannad!


Nu är klockan snart 11 och nu har det näästan slutat snöa helt, det började bli lite mindre snö runt 8 tiden. Men det måste ha kommit i alla fall 4 dm det senaste dygnet! Önskar verkligen att det kommer ligga massa snö nästa vecka hemma i Göteborg med. Det har blivit en massa plugg idag och sammanlagt 6 dataskrivna A4:or sammanfattning inför tentan. Imorgon bitti börjar vi igen så nu ska jag försöka få lite sömn. Tittade förresten på Bridget Jones Dagbok precis, dom filmerna kan verkligen aldrig bli gamla! Precis när dom kom för vad kan det vara? 8 år sedan köpte jag och mamma den, så den ligger hemma nånstans bland alla andra VHS:er. 

Sov så gott mer er!
Emma ♥

    

 
  


SNÖ

Galet mycket snö och det bara fortsätter! Vilket jag gillar otroligt mycket! Tyvärr är det såpass kallt ute så det är pudersnö, inte för att jag har någon som jag skulle kunna gå ut och göra en snögubbe eller ha snöbollskrig med ändå. Det är så mysigt att höra hur det krasar under fötterna och se hur alla små barn är överlyckliga över all snö som kommer! Jag fullkomligt älskar det! Jag håller tummarna på att det inte riktigt blir så kallt som dom säger på fredag här uppe och att det kommer snöstorm hemma till helgen! På fredag säger dom på nyheterna att det ska bli -15 grader här uppe! Jag vet inte ens om jag varit med om så kallt någon gång i hela mitt liv! Det är ju väldigt stor skillnad på -10 och -15!! Jag vet knappt vad jag ska sätta på mig när jag ska gå till skolan om det eär så kallt. Hade velat ha fleece underställ och skidbyxor typ. Galet säger jag bara! Tack än en gång älskling för att du orkade släpa med dig min Peak jacka när du var här uppe och hälsade på!

Nej, nu måste jag fortsätta plugga så jag kan börja skriva på min sammanfattning någon gång! Om några timmar kanske jag kan belöna mig själv med att gå ut i snön och kolla efter lite mer julklappar också! Det gillar vi!

Emma ♥

GÄVLE



DET SNÖAR OCH JAG ÄR TILLBAKA I GÄVLE!
Jag tog bilden för kanske 10 minuter sedan och det har nog kommit minst tre centimeter mer sedan dess. Det bara faller ner såna dära jätte stora mysiga snöflingor. En positiv sak med att vara här uppe i alla fall. I och för sig så började det snöa i morse när Nicklas lämnade mig vid tåget. Började längta hem redan när väckarklockan ringde vid halv 5. Men nu är det bara tills på fredag kväll kvar, innan dess ska det dock pluggas inför tentan på fredag. Det löser sig! De kommande dagarna blir det att sitta i stadsbiblioteket, på rummet och något kafé för att försöka få lite variation på det hela. Önska mig lycka till!
Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så otroligt trött och seg i huvudet. Hoppas ni haft en härlig helg! Det har då i alla fall jag haft! En av de bästa som vanligt. Alltid lika underbart att vara hemma! Men det ska fan vara lika mycket snö hemma när jag kommer hem inför jul annars börjar jag nog gråta tror jag!
Emma Σ


En dag kvar

Dagen har varit väldigt lång, men ändå väldigt kort. Klockan 9 träffades gruppen bestående av mig, Benny, Madde, Madde och Ante i biblioteket och började på vårat PM arbete i marknadsföring. Vi har valt att skriva om KICKS och deras marknadsföringsplan är alltså vad vi ska undersöka och försöka hitta förbättringar till. Vi började med att ringa till Madde nr 2s tvillingssyter Rebecka som är fd butiks chef för KICKS i Valbo eftersom dom på  huvudkontoret sagt att all information var konfidenciell. Men icke sa Rebecka och berättade på som bara den och gav oss all information vi behövde. Sen var det bara att jobba på och vi gjorde klart hela inledningen och började skriva det vi kunde på resten av arbetet innan vi måste använda oss av litteraturen och göra massa sammankopplingar.

Efteråt blev det lite intressant ekonomi styrning och många försök till att förstå hur och varför man ska låsa celler och lite allt möjligt skojsigt. Men vi fick till det! Och hela uppgift ett blev nästan klar så vi blir nog färdiga imorn tror jag! Himla härligt för dom två uppgifterna ska in den 5e Januari och då hade jag ju typ behövt åka upp på nyårsdagen eller nåt.
Klockan 4 när vi var klara var det bara till att skynda sig hem, byta om, hämta träningsväskan och springa igen. Klockan 5-6 var jag på ett otroligt jobbigt spinningpass och efter gårdagens medelpass med Sofia så är hela min kropp trött just nu. Den tycker nog det ska bli skönt att få lite vila nu när jag ska hem på en långhelg till helgen. Känner att det behövs!n

Helt plötsligt har två timmar gått och jag har bara hunnit äta lite middag och duschat sen dess, vet inte riktigt vart all tid tagit vägen?! Nu sitter jag och smäller i mig massa vindruvor, pratar med min älsklingspojk, hjälper min bror med svåra beslut och tittar på Ugly Betty. Härlig tisdagaskväll. Ska passa på att börja packa lite inför min hemresa med! LÄNGTAR SÅ!

Emma ♥


HELGEN



I fredags när Pontus kommit tittade vi först på lite tv och fixade lite. På kvällen blev det spagetti och köttfärssås till "nya" på spåret. Det var lite mer pratsamt och skämtsamt jämfört med tidigare. Jag kan inte direkt säga att det var bättre för orginalet är så mycket mysigare på nåt sätt.
Från början var det sagt att vi skulle gå på bion klockan halv 10 men sen när vi stod där och skulle köpa biljetterna blev det att smyga in några minuter sent på 9 föreställningen istället. Filmen New Moon var jätte bra och otroligt fin, men självklart så slutade på ett sånt där jobbigt sätt så att man måste se nästa. Men den var jätte bra! I like it!

I lördags blev det först en sväng på stan för att julhandla. Några julklappar blev det allt, fast främst från Pontus sida. Lite pluggande fick vi gjort också. Ekonomiska styrningen känns ändå ganska bra för jag klarar de mesta av övningarna klarar jag utan att ens smygtitta i facit. På kvällen var det meningen att vi skulle gå och äte på Helt Enkelt men redan när vi var där vid kl 18 så var det fullt. Istället så blev det den mexikanska restaurangen och jätte gott var det. Efteråt var det Robinson och två filmer vi hyrde på vägen. BORTA BÄST HEMMA VÄRST var jätte rolig och gullig och tillräckligt pinsam och sen så var det THE OTHER MAN med Liam Neeson och Antonio Banderas, den filmen var dock väldigt konstig och inte alls speciellt bra.

Hlegen var jätte mysig och det var otroligt kul att få lillebror på besök!
Emma ♥


KVÄLL



Så här fin blev jag i min Chocolate mud mask med kakao och sheasmör. Det stod att den skulle vara djuprengörande och återfuktande och det var den för hela mitt ansikte är underbart babylent nu. Förut brukade jag använda ansiktsmask ganska ofta men ingen som varit såhär. Ansiktet kändes lite halvt avdomnat och halsen blev helt galen. När det torkade kändes det som om något satt och försökte lite halvt strypa mig. Vilket kanske inte alls låter speciellt bra. Men nu efteråt känns det underbart.

Just nu sitter jag och väntar på en Pakestansk (tror jag) födelsedagsmiddag. En av dom som jag trott varit indier i korridoren visade sig komma från Pakistan istället. Dom har erövrat köket och lagar middag till alla. Jag, Fang och Janet började laga våran precis innan dom kom ut så det fick vi så snällt ställa tillbaka i kylskåpet och nu en och en halv timma senare står de fortfarande och kokar och har sig. Så jag hoppas verkligen att det smakar bra för jag börjar bli hungrig. Ikväll blir det nog en ganska tidigkväll ifall dom har tänkt att vi ska sitta där ute hela kvällen.

Imorgon blir det först Kicks ute i Valbo med gruppen för att diskutera deras marknadsförings strategier. På eftermiddagen har vi övningstillfälle 3 med Ekonomisk styrning och på kvällen blir det träning! Längtar redan efter att sitta där i spinningssadeln igen. Det är alltid så skönt efteråt! Om Sofia kanske vill träna imorgon så blir det nog dubbelpass imorgon. Först spinning och sen vanligt medelpass. Hoppas hoppas.
Emma ♥


tillbaka till verkligheten

Nu har Pontus åkt hem och jag ligger här på luftmadrassen och tar det lugnt. Ska snart sätta på mig en ansiktsmask som jag köpte på väg från stationen. Orkar inte skriva så mycket just nu, men berättar om helgen senare i eftermiddag.

Hoppas ni haft en trevlig helg!
Emma ♥

.

 

 Fotöljen är tillbaka på sin plats också.


BESÖK

Det var otroligt skönt att träna imorse, ska nog fortsätta med det de kommande fredagsmorgonarna (om det nu blev rätt). Nu är rummet helt städat och fint inför mitt lilla besök i helgen. Golvet skurades igår och idag har jag torkat av alla ytor och diskat lite. Föreläsningarna idag och igår har varit lite halv onödiga då de handlat om grunderna till budget. Det är ju det som hela affärsredovisningen handlar om, eller inte budget men bokföring i alla fall. Dagen har varit bra men jag börjar bli väldigt hungrig så jag hoppas Pontus inte ätit nån stor lunch. Tyvärr måste jag gå om 5 minuter så jag kommer missa halva Ghost Wispers. Galet.

Hoppas ni haft en bra dag hittills!

   

TRÄNING

GODMORGON!
Klockan är 5 över 7, jag är pigg, påklädd och beredd på att gå till.. FRISKIS! Galet stolt över mig själv för det här. Mitt pass börjar i allafall om 25 minuter så jag ska gå om 5 tänkte jag. Sitter och tittar på Vakna med the Voice, stackars radiopratare som måste vara på jobbet så här tidigt, eller aa för någon timma sedan.

Idag kommer lillebror på besök! Ska bli väldigt roligt att få besök, har ju inte haft det på 2 månader ju. Ikväll blir det spagetti och köttfärssås och kanske New Moon ikväll.
Ha en bra dag!
Emma ♥

KALLT KALLT KALLT

Jag älskar denna tiden på året, då det är jätte kallt ute, helst ska solen lysa och så är det alldeles vitt ute. Tyvärr har det inte kommit någon snö men det är ändå jätte vitt ute eftersom all frost. Jätte mysigt att gå till skolan på morgonen.
Vi stannade i skolan idag och gjorde två reklam analyser med gruppen. Det var väldigt roligt faktiskt och jag och Madde nr 2 kom fram till att vi borde jobba med marknadsförning. Sen jag kom hem har jag skurat golven riktigt ordentligt! Gick ut för att låna korridorens dammsugare förut, men inte kunde den få upp minsta lilla smuts inte! Ingen aning vad som var felet, jag öppnade alla små lukor jag hittade och påsen var helt tom. Så det blev att gå tillbaka med den och ställa in den i städskrubben igen. Nu är det min nya favoritserie på 4an, Ghost Wispers. Ingen aning varför jag börjat titta på det för egentligen är det ju inte speciellt bra, men jag och Sofia såg det för någon vecka sedan och denna tiden på dagen är det ju ändå inget annat. När det slutar om en halv timma vet jag dock inte riktigt vad jag ska göra om jag ska börja plugga direkt eller ifall jag ska gå ner och köpa lite mer clementiner och bananer inför och kanske svänga in på Body Shop dom hade nämligen nåt special erbjudande idag. Det blir iallafall ingen träning idag iallafall, däremot imorgon bitti klockan halv 8 ska jag på ett spinning medel pass. Passet igår var väldigt annorlunda jämfört med hemma på Gymnasium. Här började vi med Core, vilket gjorde det hela ännu jobbigare. Det var inte många rörelser som jag gjort tidigare heller för den delen. Passet var sammanlagt 45 minuter core och sen 45 minuter intensiv spinning! INTENSIV! Det visste jag inte innan, men jag tror jag ska gå på det igen.


Nu är det kolsvart ute och rummet börjar bli väldigt kallt. Tror jag ska gå ner på stan, köpa lite clementiner och sen tända lite ljus och sätta mig och plugga faktiskt.
Hoppas ni haft en härlig dag!
Kan tyvärr inte lägga upp några bilder för internet vill inte låta mig göra det.

Emma ♥

ONSDAG

Gud jag vet inte vad det är med mig, var jätte pigg i förmiddags. Inte en enda gäspning under hela föreläsningen, vilket måste vara ett rekord. Men när jag väl kom hem, åt lite lunch och satte mig och pluggade i min nya favorit fotölj så somnade jag utan att hinna bli trött innan typ och sov i drygt en timma. Nu är jag stel i hela kroppen och mitt fina dags-upplägg blev sabbat direkt. Men lite pluggat har jag fått gjort. Började läsa i Marknadsföringsboken men det kändes så jobbigt så började gå igenom föreläsning efter föreläsning vilket nog är bra eftersom det är det vi går igenom där som kommer på tentan den 18e. Blir nervös av bara tanken, men det ska nog lösa sig!
Nu blir det lite mer plugg innan det blir tidig middag och sedan bär det av till Friskis. Idag blir det ett spinning/core pass på 90 minuter för första gången här uppe. Hoppas verkligen det är bra för jag älskade att gå på det där hemma och det är underbar träning!

Hoppas ni haft en bra dag i kylan! Hörde från Pontus att det snöade i Örebro förut! Varför gör det inte det här? Det är ju faktiskt nästan 10 minus ute ju...

Emma ♥


Nya ramarna, måste komma ihåg att köpa fler krokar.


KALLT

Det är kallt som satan ute här uppe i Norrland nu så när Sofia bjöd med mig på en promenad förbi Willy's förut så var det till att sätta på Peak jackan. Den nya koftan åkte på med, jätte nöjd verkligen! Blev väldigt fint med ett skärp i midjan och tror även att det nya nitskärpet kommer passa super!
Sitter här med en hårinpakning i håret så ska strax in i duschen för att få ljuvligt mjukt hår efteråt. Mitt hår börjar för övrigt bli ganska långt igen, fast det får nog bli att gå till frisören snart igen och göra en liten toppning.


MUSIK

I min korridor som jag bor är det otroligt många olika nationaliteter och kulturer. Den finns personer från Thailand, Kina, Japan, Indien, Etriea, Peru, Irak och andra arbabländer + jag tror vi är tre från Sverige. Det är en kille som alltid brukar sitta inne på sitt rum och spela en för mig otroligt speciell musik, har i alla fall aldig hört den typen av musik innan. Det är nån arabisk, möjligtvis klassisk musik och när han spelar otroligt högt öppnar han alltid sin dörr. Jag som bor så långt ifrån honom som det är möjligt hör det enda bort till mig. Det roliga är, är att när han börjar så ser man direkt hur alla andra killar går här ifrån eller stänger in sig på sitt rum.
Men idag är det en annan musik som spelas, idag är det klassisk opera musik som tränger in i alla rum här i korridoren.

Emma ♥


1 DECEMBER


Eftersom jag ändå var vaken klockan 7 i morse så tänkte jag passa på att titta på årets första avsnitt av julkalendern. Var verkligen julkalendern inriktad för så små barn även när jag var liten? För nu när man tittar så känns det som man ska vara max 7 eller nåt för att se på den och tycka det är roligt. Jag kan tänka mig att Jonas och Axel satt bänkade framför tvn och tyckte den var jätte bra, men mina små älsklings pojkar är ju faktiskt bara 4 och 6 år gamla. Och varför handlar det inte om julen? Visst det är vinter och den 24e kommer de att fira julafton men nu handlar det ju om Super starka silver Sara och Stål Henrik som redan är kända för alla barn. Jag tycker dom skulle kunna varva typ Mysteriet på Greveholm, Jul i Kapernaum och Sunes jul. Dom två förstnämnda är mina absolut favoriter och de skulle jag kunna se hur många gånger som helst. Vem tycker inte att Mysteriet var jätte bra? Förra året vid denna tiden så satt vi alla och tittade på Greveholm.


Nu blir det städning. HURRA!
Emma ♥


RSS 2.0